Hou er rekening mee dat de levertijd gedurende de vakantieperiode mogelijk langer kan zijn. Voor vragen over de levertijd, aarzel niet om contact op te nemen met onze sales afdeling.

Bereken je Lichtkoof

Vul hieronder de Lengte in van de buitenmaat van de lichtkoof. Ook de lengte van de afstandhouders en het aantal lichtlijnen kun je ingeven. Online kun je lichtkoven met een minimale lengte van 1500 mm en een maximale lengte van 6000 mm uitrekenen. Voor andere afmetingen neem contact op via info@isca.nl.

Vul de afmetingen van de buitenmaten van de lichtkoof in, de afstand tot de muur, het aantal lichtlijnen en aantal lichtkoven in.

 
lichtkoof
Totale lengte: *
mm
Hoogte uitlichting: *
Type LED verlichting: *
Lengte afstandhouders: *
Kleur: *
Afwerking: *
Aantal lichtkoven: *
x
 

* Alle velden zijn verplichte invulvelden

Lichtkoof reclameverlichting

Licht reclameborden, entree's, en gevels mooi uit met een lichtkoof. Onze lichtkoven zijn verkrijgbaar in verschillende lichtstrektes en zijn leverbaar in geanodiseerd aluminium en elke RAL-kleur. Alles wordt op maat gemaakt en aansluitklaar geleverd. Zo vallen buiten je reclameborden goed op. Nog vragen over een lichtkoof? Neem dan contact met ons op.

Zelf berekenen

Bij ISCA kun je met behulp van deze online calculator de lichtkoof samenstellen, direct de prijs van je reclamebord verlichting uitrekenen en bestellen.