Bereken je lichtreclame

Vul hieronder de hoogte en de breedte in van de buitenmaten van de lichtreclame. Je kunt kiezen voor enkelzijdig of dubbelzijdig, of je er muurbeugels bij wilt bestellen (meestal bij dubbelzijdige uitvoering) en of je een schemerschakelaar ingebouwd wilt hebben. Voor enkelzijdige lichtbakken groter dan 6000 x 1500 mm en dubbelzijdige lichtbakken groter dan 2500 x 1500 mm graag even een prijsaanvraag doen via info@isca.nl.

De lichtreclames worden compleet aansluitklaar geleverd incl. opaal lichtdoorlatende kunststof plaat (of platen bij dubbelzijdige uitvoering). Optioneel kan er gekozen worden om full colour print(s) mee te bestellen. LET OP: Je dient zelf één gat te boren op de gewenste positie voor de kabeluitgang én een eigen netspanningskabel te voorzien. Ook dien je zelf aan de onderzijde van de lichtbak ø 8 mm afwateringsgaten te boren.

Alle lichtreclames worden geleverd exclusief montage.

 
Lichtreclame
Uitvoering: *
Montage muurbeugels: *
Profiel *
Breedte: *
mm
Hoogte: *
mm
Open zijde: *
Kleur: *
Afwerking verf:*
Voorzien van hijsoog:
Schemerschakelaar:
Positie schemerschakelaar:
 
schema
Voorzien van full color prints*:
Bestand uploaden: *

Aantal stuks: *
x
 

* Alle velden zijn verplichte invulvelden


Overzicht lichtbakprofielen

170

Profiel 170 mm
recht

170

Profiel 170 mm
softline

200

Profiel 200 mm
recht

200

Profiel 200 mm
softline

Val op met lichtreclame

Een rechthoekige lichtbak is de meest bekende vorm van gevelreclame voor winkels en bedrijven. Het valt goed op, zeker wanneer het schemer wordt en natuurlijk in het donker. Ze kunnen in zeer grote afmetingen gemaakt worden zodat de attentiewaarde alleen maar toeneemt. Bovendien heb je al reclamebedrijf een mooi groot vlak om de huisstijl en de reclameuiting mooi weer te geven. Ook kunnen de aluminium profielen in elke RAL kleur gespoten worden of natuurlijk in traditioneel geanodiseerd aluminium. Om energie te besparen wordt er gebruik gemaakt van Coolwhite GE LED 24 volts en kun je kiezen voor een schemerschakelaar waardoor de lichtreclame pas aan gaat wanneer het donker begint te worden.

Je kunt je heel eenvoudig je eigen product samenstellen: Vul de velden in en jouw prijs wordt direct zichtbaar. Klik daarna op 'In winkelwagentje' en je lichtreclame kun je verder bestellen op www.isca.nl.

Voordelen rechthoekige lichtbakken van ISCA:

  • Keuze uit enkelzijdig en dubbelzijdig
  • Leverbaar in elke gewenst formaat
  • Diepte van de lichtbak 170 of 200 mm en keuze uit rechthoekig of afgerond profiel
  • Egaal verlicht met energie zuinige LED verlichting (Coolwhite GE LED, 24 volts)
  • Voor nog meer energiebesparing kies een schemerschakelaar
  • Te voorzien van hijsoog voor eenvoudige montage op hoogte
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van lichtreclames

Full color prints

Als je er voor kiest om de lichtbak inclusief full color print geleverd te krijgen dan printen we jou bestand op Avery MPI 2150 translucent folie inclusief Avery DOI 2460 glans laminaat. Deze folie geeft de kleuren prachtig weer in zowel verlichte als onverlichte staat.

Ronde lichtreclames

ISCA levert ook ronde lichtreclames in enkel- en dubbelzijdige uitvoering. Op deze website kun je zelf ronde lichtreclames samenstellen, de prijs berekenen en direct bestellen. Ovale uitvoering zijn ook mogelijk.

Voorbeelden lichtreclames

lichtreclame 1
lichtreclame 2
lichtreclame 3
lichtreclame 4
lichtreclame 5
lichtreclame 6