Weekaanbieding : 10% korting op ons Easy Frame outdoor textielframe! Kortingscode: EASY10

Outdoor LED textielframe configurator

Vul hieronder de hoogte en de breedte in van de buitenmaten van je EasyFrame doekbak. Voor doekbakken kleiner dan 500 x 500 mm en groter dan 6000 x 4000 mm graag even een prijsaanvraag doen via info@isca.nl. De verlichte EasyFrames worden aansluitklaar geleverd. Naar keuze kan je EasyFrame compleet met print op Samba doek geleverd worden.

 
Outdoor LED textielframe
Breedte: *
mm
Hoogte: *
mm
Uitvoering: *
Kleur: *
Voorzien FC peesdoek:
Bestand uploaden: *

Aantal stuks: *
x
 

* Alle velden zijn verplichte invulvelden

Full color print peesdoek

Als je kiest er voor kiest om de doekbak inclusief full color print peesdoek geleverd te krijgen voeren printen we jouw bestand op Samba doek. Deze doeksoort geeft de kleuren prachtig weer in zowel verlichte als onverlichte staat. Het bestand voor de opmaak van het peesdoek is rondom 1 cm groter (reken dus 2 cm bij de hoogte en 2 cm bij de breedte op voor de afloop). De zichtmaat is 6 mm rondom minder dan de opgegeven buitenmaat.

Aanleveren digitaal bestand

Voor de EasyFrame doekbakken kun je een printklaar bestand aanleveren dat net zo groot is als de afmetingen van de doekbak + 1 cm rondom overlap. Dit peesdoek zorgt voor een mooie presentatie en je kunt het snel monteren en verwisselen. Alle peesdoeken zijn vlamvertragend en hebben hiervoor een B1-certificaat. Het peesdoek heeft rondom een platte siliconen strip, waardoor het spannen in het EasyFrame heel eenvoudig is. Na de montage van het doek sluit je het profiel af met de afdekprofielen. De afdekprofielen zorgen ervoor dat het doek zelfs met flinke wind niet uit de profielen kunnen komen.

Kleuren

Bij Easyframe werken we zowel bij verlicht als onverlicht met Samba doeken, gezien deze waterafstotend zijn. Echter, de kleur wordt altijd 200% geprint. Perfect voor de verlichte uitvoering. Houd bij de opmaak van een doek voor onverlichte textielframes hier rekening mee door het ontwerp lichter te maken, omdat de print donkerder uitvalt.

Specificaties Samba print

  • Materiaal: Polyester
  • Gewicht: 195 grs/m2
  • Inkt: UV-print
  • Maximale breedte rol: 490 cm
  • Toepassing: Binnen en buiten
  • Waterafstotend: Ja
  • Stretch: 2-3%

De levensduur van een samba doek is 1 tot 1,5 jaar, afhankelijk van de weersomstandigheden.

 
 

Voorbeelden EasyFrame Outdoor LED textielframe

EasyFrame voorbeeld 7
EasyFrame voorbeeld 5
EasyFrame voorbeeld 1
EasyFrame voorbeeld 2
EasyFrame voorbeeld 3
EasyFrame voorbeeld 4
EasyFrame voorbeeld 6