Ronde en ovale lichtreclames

Lichtreclames in ronde of ovale vormen in verschillende formaten bestellen. Deze lichtreclames zijn enkelzijdig of dubbelzijdig verlicht verkrijgbaar en worden aansluitklaar geleverd.

Hoe te bestellen?

Met een paar klikken maak je eenvoudig je offerte of order aan in de calculator. Je hebt de keuze uit verschillende formaten in dubbel- en enkelzijdig en ze zijn leverbaar in elke RAL kleur.

 
Ronde en ovale lichtreclames

Referentie en vorm:

Referentie: *
Kies vorm: *

Andere formaten op aanvraag

Bijna alle mogelijkheden zijn via de calculator te bestellen. Heb je toch een project welke niet via de calculator geplaatst kan worden. Bel, mail of chat dan met ons.

* Verplichte invulvelden

Val op met ronde en ovale lichtreclame

Je kunt je heel eenvoudig je eigen ronde of ovale lichtreclame hier samenstellen: Vul de velden in en jouw prijs wordt direct zichtbaar. Klik daarna op 'In winkelwagentje' en je ronde lichtbak kun je verder bestellen op www.isca.nl.

Voordelen rechthoekige lichtbakken van ISCA:

  • Keuze uit enkelzijdig en dubbelzijdig
  • Leverbaar in 8 ronde formaten en 9 ovale formaten
  • Egaal verlicht met energie zuinige LED verlichting
  • Meer dan 25 jaar ervaring in het produceren van lichtreclames

Full color prints

Als je kiest er voor kiest om de lichtbak inclusief full color print geleverd te krijgen voeren printen we jou bestand op Avery MPI 2150 translucent folie inclusief Avery DOI 2460 glans laminaat. Deze folie geeft de kleuren prachtig weer in zowel verlichte als onverlichte staat.

Rechthoekige lichtreclames

ISCA levert ook rechthoekige lichtreclames in enkel- en dubbelzijdige uitvoering. Op deze website kun je zelf reclame lichtbakken samenstellen, de prijs berekenen en direct bestellen. Vierkante uitvoering zijn ook mogelijk.