Hou er rekening mee dat de levertijd gedurende de vakantieperiode mogelijk langer kan zijn. Voor vragen over de levertijd, aarzel niet om contact op te nemen met onze sales afdeling.

Bereken het aantal zakken betonmix

Geef onderstaand de dimensies van het te graven gat of gaten op. De minimale afmetingen zijn 30 x 30 x 30 cm. ISCA levert betonmix geschikt voor het maken van kleine funderingen en betonpoeren. De 25 kilo zakken bevatten kant en klare betonmortel, je hoeft alleen water toe te voegen.

 
betonmix
Breedte: *
cm
Lengte: *
cm
Diepte: *
cm
Aantal gaten: *
x

Hoeveel zakken betonmix heb ik nodig?

Bij ISCA kun je met behulp van deze online calculator eenvoudig uitrekenen hoeveel betonmix je nodig hebt en direct bestellen. Na toevoeging van water aan de betonmortel levert elke zak ongeveer 12 liter betonspecie (inhoudsmaat).

Werkwijze

Vul een kuip of speciemolen met 2 tot 2,5 liter leidingwater en voeg hier 25 kg betonmortel aan toe. Meng het geheel zo’n 3-5 minuten zodat er een homogene en goed te verwerken betonspecie ontstaat. De specie kun je nu storten in het gegraven gat. Bij het storten in grond is het belangrijk om te voorkomen dat vocht uit de betonspecie wegsijpelt. Je kunt hiervoor plastic folie in het gegraven gat aanbrengen.