Bereken je MGBond® reclamezuil

Vul hieronder de hoogte en de breedte in van de buitenmaten van de MGBond® zuil. Je kunt kiezen of je er stortkokers bij wilt hebben of dat je de reclamezuil op voestukken monteert.

 
MGBond zuil

Je moet ingelogd zijn om een lichtkoof te kunnen berekenen.

  Klik hier om in te loggen

Vlakke reclamezuilen op maat

ISCA produceert in eigen werkplaats stijlvolle, vlakke reclamezuilen met een stevig aluminium frame en een vlakke reclamedrager gemaakt van MGBond® composiet plaat. De zuilen kunnen geleverd met montagevoeten, 700 mm langere constructiekokers of instortkokers. Bestel hier je reclamezuil online.

Zelf de reclamezuil prijs uitrekenen

Met behulp van deze pagina kun je direct de reclamezuil prijs berekenen. Vul eenvoudig de hoogte en breedte in en kies welke kleur composiet plaat je wilt. De prijs wordt direct zichtbaar en je bestelling direct in je winkelwagentje plaatsen. Je moet wel ingelogd zijn op www.isca.nl.

Betonstorten voor stevige montage

Wanneer er gekozen wordt voor instortkokers of de langere constructiekokers is het gebruikelijk om deze in beton te plaatsen voor extra stevigheid. Middels de calculator 'Betonstorten' kun je eenvoudig uitrekenen hoeveel zakken betonmix je nodig hebt. Ga uit van een diepte van 80 cm en een gaten van minimaal 30 x 30 cm.

Overzicht leverbare kleuren MGBond® voor reclamezuilen

wit

Wit
RAL 9016

Zilvergrijs

Zilvergrijs
RAL 9022

RVS

Geborsteld
aluminium

zwart

Zwart mat
RAL 9017

zwart glans

Zwart glans
RAL 9017

MGBond® plaat

De reclamezuilen worden afgewerkt naar keuze met MGBond® plaat in wit, zilver grijs, geborsteld aluminium of zwart. De composiet platen hebben boven en onder aluminium lagen van 0,3 mm dikte en het midden is gemaakt van polyethyleen. Door de combinatie van deze materialen is de plaat zeer sterk, corrosievrij en kleurecht. Het materiaal is bijzonder geschikt voor buitengebruik en bestand tegen temperaturen van -50 tot 80 graden Celsius. Door de vlakke structuur is MGBond® uitstekend te beletteren en te bedrukken.

De vlakke zuilen met MGBond® zijn niet verlicht. Als je liever een 'reclamezuil met verlichting wilt kies dan voor de oval zuil. Je kunt de zuil ook aanlichten met grondspots.

Voorbeelden MGBond® reclamezuilen

MGBond Zuil