Bereken je vrijstaand spandoekframe

Vul hieronder de totale van het systeem, de hoogte en de breedte van het spandoekframe (buitenmaten) waarin het spandoek komt te hangen. Geef de afmetingen op in mm (1 meter = 1000 mm).

Ook is het mogelijk om een spandoek in Bysonil of Meshdoek incl. spanners direct mee te bestellen. Zo ben je in één keer klaar en kun je alles snel bij je klant monteren.

 
Spandoekframe los

Je moet ingelogd zijn om een lichtkoof te kunnen berekenen.

  Klik hier om in te loggen

Vrijstaand spandoekframe bestellen

Hierboven kun je online je vrijstaand spandoekframe op maat bestellen. Vul eenvoudig de totale gewenste hoogte in, vervolgens de breedte en de hoogte van het spandoekframe en kies welk type buis je wilt hebben. Buizen met 3 mm wanddikte adviseren wij voor locaties die erg windgevoelig zijn zoals aan de kust. Het samengestelde frame wordt compleet gezaagd aangeleverd zodat je alleen nog maar de buizen in de koppelingen hoeft te monteren. Ook worden aluminium grondbuizen meegeleverd om de staanders mee in de grond te verankeren.

Alle buislengtes voor het vrijstaand spandoekframe worden op maat gezaagd geleverd en ook alle benodigde buiskoppelingen. Zo wordt het monteren jouw vrijstaand spandoekframe een fluitje van een cent.